Perfect Eyelash

team salon

Perfect Eyelash

Perfect Eyelash is een Nederlands bedrijf dat 7 jaar geleden gestart is als een kleine studio aan huis. In korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een heus wimperimperium! Dit hebben we altijd uitsluitend gedaan met een team van stylisten en trainers binnen het eigen bedrijf, niet op zelfstandige basis. Dit verzekert dat de kwaliteit ten alle tijden hoog blijft. Dit heeft alleen al in 2018 geresulteerd in meer dan 50 Internationale prijzen!

Dankzij een Internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper- en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen we trots stellen dat wij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan we voor.

Online afspraak

Boek online een behandeling op jou tijdstip, studio en stylist naar keuze! Dit doe je gemakkelijk via onderstaande button. Wil je advies? Bel naar één van onze studio’s om samen een behandeling in te plannen met onze stylisten. Bekijk onze Studio locaties en contactgegevens hier.

Maak nu een afspraak
 

Contact

Als u tevreden bent, zijn wij blij. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij uw bestelling, vragen heeft of als er onduidelijkheden zijn.

*Wij zullen uw vraag op werkdagen binnen 24 uur behandelen

Contact