Maak Afspraak Boek Training

Word een gecertificeerd wimperstylist met een wimperextensions cursus van Perfect Eyelash! Onze wimperextensions trainingen worden gegeven op meerdere locaties in Nederland en België. Wij werken met één trainer per twee cursisten, waardoor er volop ruimte is voor persoonlijke aandacht. De perfecte basis om een succesvol wimperstylist te worden. En wil je na de wimperextensions opleiding uw kennis opfrissen? Of iets navragen? Een cursist blijft een cursist bij ons. Je kunt daarom bij Perfect Eyelash altijd kosteloos terug komen voor feedback.

Trainingslocaties

Perfect Eyelash biedt altijd een wimperextensions cursus bij jou in de buurt. Onze trainingslocaties zijn gevestigd in:

Amsterdam, Axel, Blaasveld (BE), Breda, Harderwijk, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Veenendaal.

Het is ook mogelijk om Perfect Eyelash een wimperextensions workshop te laten geven bij jou op locatie. Naast de reguliere cursuskosten rekenen wij in dat geval reiskosten van € 0,21 per kilometer.

wimperextensions cursus

Onze wimperextensions opleidingen

Bij Perfect Eyelash kun je wimperextensions cursussen volgen voor de 1 voor 1 techniek en voor de Russian Volume 2D-6D techniek. Per techniek kun je kiezen uit een basistraining of een vervolgtraining (masterclass). Bij de basistrainingen is een starterskit inbegrepen. Naast de techniek zelf, leer je ook welke instrumenten je (waarvoor) kunt gebruiken. Verder leer je welke krul, lengte en dikte je het beste kunt gebruiken voor iemands natuurlijke wimper.

We starten de wimperextensions opleidingen altijd met een stuk theorie. Vervolgens kun je oefenen in de praktijk met een model dat je zelf hebt meegebracht. De wimperextensions cursus wordt afgesloten met een certificaat. Dit certificaat is officieel erkend. Je kunt dan aan de slag als wimperstylist in je eigen salon.

wimperlifting

Erkend leerbedrijf

Perfect Eyelash is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat je na een wimperextensions opleiding een officieel erkend certificaat ontvangt. Daarnaast weet je dankzij dit keurmerk dat wij enkel werken met ervaren stylisten. Hiermee gaat Perfect Eyelash voor kwaliteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de juiste kennis pas doorgegeven kan worden na jarenlange ervaring en veel oefenen.

team Perfect Eyelash

Meer informatie over een wimperextensions cursus

Wil je een ervaren wimperstylist worden met behulp van een wimperextensions cursus van Perfect Eyelash? Je kunt een training naar keuze direct via onze website boeken. Wil je meer informatie ontvangen over een bepaalde wimperextensions cursus? Neem dan contact met ons op via training@perfecteyelash.com.

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact