Maak Afspraak Boek Training

Prices

Exclusief verven

Lash volume lifting exclusief verven van de wimpers: € 59,95

Inclusief verven

Lash volume lifting inclusief verven van de wimpers: € 69,95

Mogen je wimpers wel wat voller, langer en/of krullender? Dan is een wimperlift iets voor jou. Bij Perfect Eyelash in Amsterdam voeren we wimperlifts uit volgens de Lash Volume Lift-methode. Hierbij liften we de wimpers, laten we ze krullen en geven we ze meer volume. Klinkt interessant? Je kunt het ook zelf leren tijdens een wimpercursus aan de Perfect Eyelash Academy. Hier leer je alles om zelf wimper- en wenkbrauwstylist te worden. Kom naar onze salon in Amsterdam voor een wimperlift of meer informatie over de trainingen.

Bekijk trainingen Bekijk behandelingen

Voor wie is een wimperlift?

Bij een wimperlift worden je bestaande wimpers gelift en behandeld. Daarvoor moet je voldoende eigen wimpers hebben om mee te kunnen werken. Twijfel je daaraan? Kom dan alsnog bij ons in Amsterdam voor een wimperlift. Mocht dit voor jou niet werken, dan hebben we meer methoden om je wimpers voller en langer te maken. We kunnen ze bijvoorbeeld opvullen en verlengen met extensions. Een wimperlift is dus voor wie van zichzelf wel (voldoende) wimpers heeft, maar niet tevreden is met de lengte, volheid en vorm. Perfect Eyelash is er voor iedereen die iets aan zijn of haar wimpers of wenkbrauwen wil laten doen.

Wie is Perfect Eyelash?

Perfect Eyelash is hét Nederlandse beautymerk voor wimper- en wenkbrauwproducten, opleidingen en behandelingen. We hebben diverse salons en academies door heel Nederland, waaronder in Amsterdam. Wimperlifts behoren tot onze specialiteiten. Dankzij onze creatieve wimperstylisten hebben we al meerdere awards gewonnen. Zo zijn we in 2022 Lash Brand of the Year geworden bij de Artistic Lash Awards. Deze verkiezing wordt georganiseerd door Artistic Fur en er doen artists en salons van over de hele wereld aan mee. We kunnen dus gerust zeggen dat we hét adres voor wimperlifts in Amsterdam zijn.

Wimperlift in Amsterdam: onze methode

De methode die we in onze Amsterdamse salon voor wimperlifts gebruiken heet Lash Volume Lift. Tijdens deze behandeling liften en krullen we je natuurlijke wimpers zonder tangen en klemmen te gebruiken. In plaats daarvan werken we met siliconen pads. Deze voelen comfortabel aan op de huid. De pads werken effectief samen met onze milde producten om je wimpers perfect in vorm te krijgen. Ondertussen zorgen de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E voor extra volume. Als finishing touch kunnen we je wimpers verven in iedere gewenste kleur. Pas op dat je na je wimperlift in Amsterdam geen ongelukken veroorzaakt met je betoverende oogopslag.

Leer zelf wimpers liften in Amsterdam

Wil je zelf als wimperstylist of wenkbrauwstylist aan de slag? Of heb je al een salon en wil je een nieuwe behandeling leren om aan te bieden? Bij de Perfect Eyelash Academy in Amsterdam leer je zelf wimpers liften volgens de Lash Volume Lift-methode. Daarnaast hebben we nog vele andere trainingen op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. Bekijk hier het aanbod en laat je opleiden tot gecertificeerde lash & brow artist. Wie weet komt Amsterdam straks voor wimperlifts bij jouw eigen salon!
Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact