Maak Afspraak Boek Training

Vandaag is het de dag: je gaat in Haarlem wimperextensions laten plaatsen. Voorzichtig neem je plaats in de wachtruimte. Misschien ben je een beetje nerveus. Gelukkig is dat helemaal niet nodig, want bij Perfect Eyelash zijn alleen professionals werkzaam. Wij leiden onze stylistes namelijk zelf op. Zo geniet je altijd van de allerbeste kwaliteit!

Prijs per behandeling

BehandelingOne by OneVolume
Nieuwe Set (Silk lashes) € 75,- € 95,-
Nieuwe Set (Flat Cashmere Lashes) € 79,95 -
Refill 2 weken* € 27,50 € 35,-
Refill 3 weken* € 32,50 € 45,-
Refill 4 weken* € 42,50 € 60,-
Refill langer dan 4 weken* € 75,- € 90,-
Verwijderen van de wimperextensions *  € 20,- € 20,-
Verwijderen van de wimperextensions i.c.m met nieuwe set* € 10,- € 10,-
* Met de Flat cashmere Lashes komt er € 2,50 per behandeling bij.

De voordelen van wimperextensions van Perfect Eyelash

  • Lange, gekrulde wimpers zonder wimperkrultang of mascara
  • Natuurlijke uitstraling
  • Pijnloze behandeling
  • Keuze uit diverse lengtes en diktes
  • Geen beschadiging van uw natuurlijke wimper
  • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater

Wat zijn wimperextensions

Je zou kunnen zeggen dat wimperextensions lijken op de kunstwimpers die je zelf zo op kan plakken, maar ze zijn wel zeker anders. Net zoals kunstwimpers zijn onze wimperextensions in Haarlem er om je een prachtige oogopslag te geven. Maar wimperextentions zijn, in tegenstelling tot kunstwimpers, semipermanent. En dat bespaart je een hoop moeite!

Wimperextensions zijn er in verschillende soorten materialen waaronder onder andere synthetische materialen en zijdevezels. Ze worden stuk voor stuk als een verlenging van je wimper aangebracht op je eigen, bestaande wimpers. Onze wimperextensions in Haarlem zullen dan ook volledig aangepast kunnen worden op de vorm van je ogen en jouw wensen.

Waarom wimperextensions?

Wanneer je al vaker wimperextensions in Haarlem hebt laten plaatsen, ben je waarschijnlijk al op de hoogte van de vele voordelen. Je gaat namelijk voor die prachtige, volle blik. Hoe deze wordt vormgegeven, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. De lengte, krul en vorm kunnen wij namelijk helemaal naar uw wens aanpassen. Daarnaast is het materiaal dat wij gebruiken waterbestendig en zo goed als gewichtloos. Zo kun je lang en comfortabel van onze wimperextensions, gezet in Haarlem genieten!

Resultaten voor en na

wimperextensions haarlem

Hoe lang blijven wimperextentions zitten

Doordat wimperextentions in Haarlem op je eigen wimpers worden aangebracht, zullen ze op een gegeven moment vanzelf uitvallen. Wanneer dit is, hangt af van de groei van jouw wimpers. Meestal betekent dit dat de wimperextensions zes tot acht weken blijven zitten. Wil je langer genieten van je wimperextensions uit Haarlem, dan raden we je aan om ze elke twee tot drie weken bij te laten vullen. Dan houd je het mooie net-uit-de-salon-effect.

Soorten wimperextensions in Haarlem

Je laat je wimperextensions bij onze professionals in Haarlem zetten omdat wij de wimperextentions volledig op jouw wensen aan kunnen passen. Wimperextentions zijn er van 6mm tot wel 17mm, en er zijn verschillende krullen en vormen. Onze professionals luisteren goed naar je wensen en kijken naar de conditie van je natuurlijke wimpers. Aan de hand daarvan adviseren onze Perfect Eyelash experts in Haarlem je welke wimperextensions het beste bij je passen.

Het stappenplan

Bij Perfect Eyelash kennen wij een vaste formule. Dus: of je nu wimperextensions in het Nederlandse Haarlem of Vlaamse Brugge laat plaatsen. Onze werkwijze zal altijd vertrouwd aanvoelen. Allereerst bepaal jij welke wimperextensions de styliste bij je plaatst. Deze zullen één voor één bij je worden aangebracht. De procedure kan 1,5 tot 3 uur duren. Daarna ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Natuurlijk ben je bij ons altijd welkom voor een refill-behandeling of een compleet nieuwe set wimperextensions in Haarlem.

Zelf wimperextensions in Haarlem leren zetten?

Al onze stylisten hebben een gedeelde passie: beauty. Geldt dat ook voor jou? Schrijf je vandaag nog in voor één van onze vele opleidingen. Deze kun je in heel Nederland volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wimperextensions cursus in Haarlem? Binnen onze Perfect Eyelash Academie leren wij jou de beste kneepjes van het vak.

Tijdens onze cursus wimperextensions in Haarlem werken wij met één trainer per twee cursisten. Zo maken wij met zekerheid voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht in onze cursussen. Wij bieden verschillende cursussen wimperextensions aan in Haarlem en andere locaties. Het is bij Perfect Eyelash mogelijk om de 1 voor 1 techniek en de Russian Volume 2D-6D techniek te leren. Per techniek bieden wij een basistraining en een vervolgtraining (masterclass) aan. Je kunt dus bij onze Perfect Eyelash professionals niet alleen terecht voor het laten zetten, maar ook voor het leren zetten van wimperextensions in onder andere Haarlem.

De behandelingen van Perfect Eyelash

Perfect Eyelash begon als een kleine studio aan huis. Door de jaren heen is het echter uitgegroeid tot een groot bedrijf met vestigingen door heel Nederland en België. Zo kun je niet alleen wimperextensions in Haarlem laten plaatsen, maar ook in steden zoals: Harderwijk, Venlo en Rotterdam. Wil jij ook thuis van onze kwaliteit genieten? Bestel onze producten dan makkelijk en snel via onze webshop. Onze internationale prijzen wijzen het uit: bij Perfect Eyelash kom je nooit professionaliteit te kort!

Plaats nu wimperextensions in Haarlem!

Het is genieten geblazen: zo’n schoonheidsbehandeling. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij Perfect Eyelash! Je vindt ons aan de Roemer Visscherstraat 219 te Haarlem. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of door te bellen naar +31 341 765 0 66. Onze stylistes in Haarlem staan al klaar om wimperextensions bij je te plaatsen.

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact