Maak Afspraak Boek Training

De vraag onder schoonheidsspecialisten is groot: ze zijn op zoek naar goede cursussen en opleidingen voor het zetten van wimperextensions - ook in Breda. Voor de beste kneepjes van het vak, schrijf je je natuurlijk in bij Perfect Eyelash. Dit wimperimperium geeft namelijk niet alleen les, maar past deze kennis ook direct toe in de praktijk. Bij echte klanten dus. Ben je nieuwsgierig? Schrijf je dan vandaag nog in bij een cursus over wimperextensions, zoals: een Allround of One by One in Breda. Boek vandaag nog jouw training!

Onze opleidingen

Cursussen over wimperextensions komen in Breda in verschillende soorten en maten voor. Dit geldt ook voor het aanbod van Perfect Eyelash. Niet iedere schoonheidsspecialiste heeft namelijk dezelfde behoeften. Daarom bieden wij in Breda tal van cursussen en opleidingen aan op het gebied van wimperextensions, waaronder: Allround, One by One en de Lash Volume Lift. Hieronder vertellen wij meer over de trainingen, die wij jou op de Perfect Eyelash Academie aan kunnen bieden.

Onze allround wimperextensions cursus in Breda

Als schoonheidsspecialist moet je ergens beginnen. Dit geldt ook voor het zetten van mooie wimpers. Wil je dit gelijk goed aanpakken? Dan raden wij jou onze allround cursus aan. Je leert niet alleen wimperextensions plaatsen, maar ook wenkbrauwen mooi vormgeven. De opleiding ‘Allround Lash & Brow Artist’ bestaat uit vijf onderdelen:

  • One by One Training
  • Lash Volume Lift Training
  • Brow Styling Training
  • Brow Henna Training
  • Brow Lamination

Onze One by One wimperextension cursus in Breda

Soms wil je je als schoonheidsspecialist alleen bijscholen. Bijvoorbeeld over de nieuwste trends of ter verdieping van een dienst die je al aanbiedt. In dat geval kunnen onze losse cursussen uitkomst bieden. Wat dacht je van de One by One. Deze opleiding kun je in twee moeilijkheidsgraden volgen:

-De basistraining

De masterclass

Volg nu onze wimperextensions cursus in Breda!

One by One, Lash Volume Lift, Allround: op het gebied van wimperextensions is er betreft cursussen en opleidingen van alles mogelijk - ook in Breda. Schrijf je daarom vandaag nog in op de Perfect Eyelash Academie. Bij vragen kun je altijd bellen naar +31 341 765 0 66 of een mail sturen naar training@perfecteyelash.com. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op één van onze locaties. Wanneer ‘lift’ jij jouw carrière en ga jij tijdens onze cursus ‘wimperextensions’ in Breda een certificaat halen?

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact