Maak Afspraak Boek Training

Je ziet het in één oogopslag: wimperextensions zijn dé manier om aan langere, vollere wimpers te komen, zonder iedere dag met mascara in de weer te zijn. Goed dat je Perfect Eyelash hebt gevonden, dé salon voor wimperextensions in Amsterdam! Hier kun je wimperextensions laten zetten door een professionele stylist of zelf een lash expert worden met een van onze wimperextension-cursussen. Ben je al professional in de wereld van wimpers, kom dan eens in onze showroom kijken. Hier vind je alle producten die een wimperstylist nodig heeft om de beste wimperextensions van Amsterdam te zetten. Perfect Eyelash, voor een intense en natuurlijke look.

Bekijk trainingen Bekijk behandelingen

Wimperextensions: de basics

Hoeveel extra volume ben je naar op zoek? ‘One by One’ is de meest natuurlijk ogende vorm van wimperextensions, die je in Amsterdam bij Perfect Eyelash kunt laten zetten (of leren zetten; we vertellen je verderop meer over onze wimper cursussen). De naam zegt het eigenlijk al: bij deze methode worden de wimperextensions één voor één over je bestaande wimperhaartjes gezet. Je blik wordt meer open, je ogen worden meer geaccentueerd, zonder dat men in Amsterdam je wimperextensions door heeft. De tweede methode die we hanteren heet ‘Russian Volume’. Het principe is hetzelfde, alleen worden er nu waaiertjes met meerdere extensions over elk van je wimperhaartjes gezet. Het resultaat: nóg vollere, langere en krullende wimpers.

Cursus wimperextensions

Onze professionele wimperstylisten geven graag hun skills door op de Perfect Eyelash Academy. In onze wimpersalon in Amsterdam kun je terecht voor een cursus wimperextensions, waarmee je binnen één dag gecertificeerd wimperstylist wordt. Volg een training in de One by One-techniek of de Russian Volume 2D - 6D. Verdiep je na de basisopleiding wimperextensions in Amsterdam verder in een masterclass. Op de Perfect Eyelash Academy leer je alles van de technieken, instrumenten en producten om een professionele wimperstylist te worden. Je kunt de workshop wimperextensions van jouw keuze direct op onze website boeken. Wil je meer weten over onze cursussen en trainingen voor wimperextensions in Amsterdam, stuur ons dan een e-mail op training@perfecteyelash.com.

Best international Lash Brand

Verkozen tot Best International Lash Brand 2020! 

Onbeperkt kosteloos terugkomen

Binnen 12 maanden kosteloos terugkomen voor
vragen of extra ondersteuning. 

Praktijk én theorie

Je oefent niet alleen de techniek, maar krijgt ook
theoretische kennis over de behandeling en producten.

Trainingen in kleine groep

Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Award winnende trainers

Je wordt getraind door onze ervaren trainers,
die wereldwijd vele awards winnen.

Erkende & gecertificeerde training

Een erkend leerbedrijf dat werkt volgens
Europese normen en GGD regelgeving. 

Showroom voor wimperproducten

Voor en door lash experts, zo werken we bij Perfect Eyelash in Amsterdam. Naast wimperextensions laten zetten in onze wimpersalon of ze leren zetten op de Academy, kun je als wimperstylist al je inkopen bij ons doen. In onze showroom van 60 m2 vind je alles dat je nodig hebt voor jouw wimpersalon in Amsterdam of waar dan ook. Kom gezellig langs en we vertellen je alles over de producten en tools voor wimperextensions, die wij in Amsterdam natuurlijk zelf ook gebruiken.

Wimperextensions in Amsterdam: kom naar Perfect Eyelash

Kom je langs bij onze Flagship Store voor wimperextensions in Amsterdam? Onze wimpersalon is eenvoudig en snel te bereiken via de A4 en A10 en je kunt gratis op ons privéterrein parkeren. Ons prachtige, monumentale pand aan aan de Sloterweg 785 is niet te missen. Dit is de plek in Amsterdam om wimperextensions te laten zetten, een cursus te volgen of jouw lash artist gear in te kopen. Heb je nog vragen over onze diensten, producten of trainingen? Bel ons op +31 341 795 052.

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact