Maak Afspraak Boek Training

Prices

BehandelingPowder   Combi     
Ombre Powder Brows (inc. 1 nabehandeling binnen 6 - 8 weken)* € 350,- € 375,-
Extra Touch Up binnen 3 maanden* € 50,00 € 50,00
Touch Up binnen 1 jaar* € 165,00 € 174,00
Touch Up na 1 jaar tot 1,5 jaar* € 190,00 € 200,00
Touch Up na 1,5 jaar tot 2 jaar* € 215,00 € 224,00

*voor bestaande klanten

Let op! Ben je niet bekend binnen onze salon neem dan eerst even contact op met desbetreffende salon om de kwaliteit van je wenkbrauwen te controleren. Mogelijk wijkt de prijs af.

Powder brows is een verfijnde techniek voor semi-permanente wenkbrauwen, nét weer anders dan microblading of permanente make-up. Op deze pagina vertellen we je hoe wij bij Perfect Eyelash in Amsterdam met Powder brows mooiere, vollere wenkbrauwen ‘maken’. Wil je zelf leren hoe je deze behandeling toepast en wat je ervoor nodig hebt? Schrijf je dan in voor een training Ombre Powder Brows in Amsterdam. Waar? Wij hebben naast salons en shops door heel Nederland ook de Perfect Eyelash Academy. Kom langs voor een behandeling of schrijf je direct in voor een training Powder brows in Amsterdam.

Bekijk trainingen Bekijk behandelingen

Wat is ‘Powder brows’ precies?

Kom je bij ons Powder brows in Amsterdam laten of leren zetten? Dan kies je voor semi-permanente wenkbrauw styling. Anders dan bij tatoeages (permanent) of permanente make-up vervaagt het resultaat na 1,5 - 2 jaar. Met hele fijne naalden zetten we puntjes van precies het juiste pigment op precies de juiste plekken. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen een volle en poederachtige look. Hierdoor zijn jouw wenkbrauwen altijd on fleek. Wie je na de Powder brows-behandeling in Amsterdam aankijkt ziet mooie volle wenkbrauwen die netjes bijgepoederd lijken te zijn.

Powderbrows en Microblading

Misschien heb je het in Amsterdam wel eens over Ombré Powder Brows gehad. “Dat is toch net zoiets als Microblading?“ vraagt iemand dan. Je vertelt dan dat de technieken wel op elkaar lijken maar dat er ook verschillen zijn. Met beide technieken brengen we het pigment in de tweede huidlaag aan, waar het 1,5 tot 2 jaar (strak) blijft zitten. Bij Microblading zetten we zogenaamde ‘brow strokes’: fijne streepjes die op je natuurlijke wenkbrauwen lijken. De naam ‘Powder brows’ zegt het al: hierbij gaat het om hele kleine puntjes voor een verzorgd poeder-effect. Kom je voor Microblading of Powder brows naar Amsterdam, dan kijkt je styliste samen met jou welke behandeling het beste bij je past. Hiervoor kijken we naar de staat van je wenkbrauwen en het resultaat dat je wenst.

Combi Brows: het beste van twee technieken

Wie gaat voor een natuurlijke volle look met een poeder-effect, kiest voor het beste van twee technieken. Wij combineren in onze salon in Amsterdam Powder brows met Microblading. De strokes zorgen voor de natuurlijke volheid en het powder voor de make-up look. Onze stylisten zijn zeer bedreven in beide technieken en het resultaat doet onze klanten nogal eens versteld staan. Wil jij deze professionele wenkbrauwstyling-technieken ook leren? Schrijf je dan in voor een training aan de Perfect Eyelash Academy.

Cursus Powder brows en meer trainingen

Vragen klanten jou of je ook ‘ombre wenkbrauwen’ in Amsterdam kunt zetten? Zoek je een techniek waarmee je het aanbod van je salon nóg sterker kunt maken? Of wil je zelf graag Powder brows kunnen zetten? Schrijf je dan in voor een cursus Powder brows in Amsterdam bij Perfect Eyelash Academy. Tijdens deze driedaagse training leer je alle ins & outs over Powderbrows. Heb je de cursus afgerond, dan krijg je een officieel certificaat waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Wij zijn de enige academie met keurmerk, die een gecertificeerde Powder brows-training in Amsterdam geeft. Je kunt straks werken volgens Europese normen en GGD-regelgeving.

Best international Lash Brand

Verkozen tot Best International Lash Brand 2020! 

Onbeperkt kosteloos terugkomen

Binnen 12 maanden kosteloos terugkomen voor
vragen of extra ondersteuning. 

Praktijk én theorie

Je oefent niet alleen de techniek, maar krijgt ook
theoretische kennis over de behandeling en producten.

Trainingen in kleine groep

Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Award winnende trainers

Je wordt getraind door onze ervaren trainers,
die wereldwijd vele awards winnen.

Erkende & gecertificeerde training

Een erkend leerbedrijf dat werkt volgens
Europese normen en GGD regelgeving. 

Kom langs of schrijf je in

Jouw salon voor Powder brows in Amsterdam vind je aan de Sloterweg 785-787. Dit is ook de locatie waar we de cursus Powder brows en vele andere trainingen geven. Wij hopen je hier binnenkort te mogen ontvangen!

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact