Maak Afspraak Boek Training

Veel schoonheidsspecialisten dromen ervan: het volgen van een erkende opleiding over PMU. Permanente make-up is namelijk helemaal hot en happening. Gelukkig kan dat bij de Perfect Eyelash Academie. Onze specialisten vertellen je alles over powder brows, microblading en andere technieken. Meld je daarom vandaag nog aan voor één van onze cursussen of masterclasses. Wanneer ga jij de beste PMU opleiding van Nederland volgen?

Boek vandaag nog een PMU training!

Wat is PMU?

PMU is de afkorting van ‘permanente make-up’. Bij een behandeling wordt er pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Dit wordt gedaan met een dunne naald. Vaak blijft de kleurstof acht maanden tot drie jaar zitten. Dit kan het uiterlijk en het zelfbeeld van klanten in positieve zin veranderen. De vraag onder schoonheidsspecialisten voor het volgen van een PMU opleiding is dan ook groot.

Onze PMU opleidingen

In Nederland zijn verschillende aanbieders van PMU opleidingen, cursussen, trainingen en workshops te vinden. Vaak hebben ze ieder een eigen specialisatie. Perfect Eyelash richt zich bijvoorbeeld op de permanente make-up voor wenkbrauwen. Als schoonheidsspecialist kun je bij ons de volgende opleidingen volgen:

pmu opleiding

De beste opleiding voor PMU

Binnen de permanente make-up zijn talrijke bedrijven actief. Ook opleidingsinstellingen. Voor PMU zijn er tientallen cursussen, trainingen en workshops te volgen. Toch komt Perfect Eyelash meestal als beste uit de test. Zowel nationaal als internationaal. In 2018 sleepten wij al meer dan 50 prijzen in de wacht. Wij bieden je dus bewezen de beste PMU opleiding. Ook ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en kun je binnen een jaar gratis terugkomen bij vragen of voor extra ondersteuning. Wel zo prettig.

Direct een opleiding voor PMU volgen?

Powder brows. Microblading. PMU opleidingen voor wenkbrauwen zijn in verschillende soorten en maten te volgen: cursussen, trainingen, workshops en masterclasses. Wil jij alle kneepjes van het vak leren? Sluit je dan aan bij de professionele Perfect Eyelash Academie. Meld je vandaag nog bij ons aan en haal het beste uit jezelf. Ook bij vragen kun je altijd bij ons terecht. Bel hiervoor gerust naar +31 341 765 0 66 of stuur ons een e-mail. Weet jij al welke opleiding voor PMU het beste bij jou past?

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact