Maak Afspraak Boek Training

De wimperextensions van Perfect Eyelash

Wij willen uiteraard het beste voor onze klanten. Daarom maken wij bij Perfect Eyelash gebruik van de volgende verschillende soorten wimperextensions.

Mink:

Mink wimpers zijn synthetische wimpers die iets zachter zijn dan zijden wimpers. Ze zijn een beetje mat en dus de meest natuurlijke wimpers.

Silk:

Dit zijn wimpers met Mink als basis en een zijdecoating. Silk wimpers zijn intens zwart, minder mat en geven een beetje meer volume dan mink wimpers. Daarom werkt Perfect Eyelash liever met Silk wimpers.

Flat Cashmere:

Flat Cashmere wimpers zijn lichte, ultrazwarte wimpers die een glanzende look geven. De extensions zijn plat waardoor ze lichter zijn. Ze hebben ook een holle basis die zorgt voor een uitstekende bevestiging aan de natuurlijke wimper.

Ultra Soft Cashmere:

Ultra Soft Casmere wimpers hebben alle voordelen van Flat Cashmere: licht, ultrazwart en een holle basis. Maar de Ultra Soft Cashmere wimpers zijn mat dus ze geven een natuurlijker resultaat. Bijkomend voordeel is het gespleten einde, dat voor extra volume zorgt. 

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Team Wholesale
Contact