Bent u al een gediplomeerd in de Lash Volume Lift behandeling en wilt u zich perfectioneren in uw vak? Dan is deze masterclass de juiste keuze voor u!

Bent u klaar om voor perfectie te gaan? Wilt u deelnemen aan een Lash Volume Lift Battle? Of loopt u nog wel eens tegen probleempjes aan tijdens uw LVL behandelingen? Dan is deze Masterclass de perfecte keuze voor u! De Masterclass, gegeven door prijswinnende stylisten, wordt volledig naar uw noden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan perfecte plaatsing van de pads, plaatsen van de wimpers op de pad en de perfecte inwerktijden van de lotions bepalen. Wij delen al onze tips & tricks met u!

De Lash Volume Lift Masterclass is uitsluitend voor ervaren wimperstylisten, u moet dus een certificaat voor de Lash Volume Lift kunnen voorleggen alvorens te mogen deelnemen.

  

U dient zelf voor een model te zorgen. Indien u graag wenst dat wij een model voorzien is dit een mogelijkheid, mits tijdig vermeld.

€ 99,95*

* De prijs is excl. BTW. en inclusief productgebruik van Perfect Eyelash tijdens de training

Book training

Contact

We are happy when you are satisfied. Please contact us when you need help with your order or when you have other questions.

*We will answer your question on working days within 24 hours

Contact