Maak Afspraak Boek Training

Nieuwsgierig speur je het internet af naar een cursus voor powder brows. Want deze prachtige methode voor permanente make-up? Die wil jij als schoonheidsspecialiste graag onder de knie krijgen! Gelukkig hebben wij - van Perfect Eyelash - de perfecte opleiding voor Powder Brows ontwikkeld. Schrijf je vandaag nog in!

Wat zijn Powder Brows?

Bij de behandeling Powder Brows worden wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. Maar de naam zegt het al: ‘powder’. Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Omdat de pigmenten niet erg diep in de huid worden aangebracht, is dit een vorm van semi-permanente make-up. De kleur vervaagt langzaam na één tot drie jaar, vanwege de celvernieuwing van het lichaam. Dit is een belangrijk verschil met het tatoeëren van de wenkbrauwen. Daarbij verdwijnen de pigmenten niet omdat je bij tatoeëren veel dieper de huid in gaat. Hoe dit precies in zijn werk gaat, leer je tijdens onze cursus Ombré Powder Brows.

Kosten:
€ 2395,- excl. machine
€ 3000,- incl. machine

*kosten zijn exclusief BTW en inclusief starterskit (t.w.v. € 320,-)

Schulung buchen Boek Terugkomdag

Wat kun je verwachten?

De cursus Ombré Powder Brows duurt 3 dagen. Deze training is ideaal voor starters. Je leert namelijk alle informatie omtrent permanente make up. Tevens leer je de Ombré Powder Brows techniek van permanente make up toe te passen. Tijdens onze Ombré Powder Brows cursus krijg je alle informatie die je nodig hebt. Je ontvangt ook een starterspakket waarmee je de eerste 15 tot 25 klanten kunt behandelen. De eerste twee dagen van de Ombré Powder Brows cursus zijn aansluitend. Na het afronden van deze twee dagen plannen wij een 3e dag in om jouw techniek te finetunen en vervolgens het “examen” te behalen. Deze derde dag zal naar alle waarschijnlijkheid zo’n 6 weken later plaatsvinden. Bij Perfect Eyelash plannen wij de derde dag van de Powder Brows cursus dus later in. Wij zijn namelijk van mening dat oefening kunst baart. Nadat je de eerste twee dagen van onze Powder Brows training hebt afgerond, ga je zelfstandig met de materie aan de slag. Door te oefenen, zul je tegen dingen aanlopen. Bij de derde dag krijg jij vervolgens de kans om al jouw vragen stellen. Samen met een examenmodel kun je jouw techniek vervolgens finetunen.

Waarom kiezen voor de Perfect Eyelash Powder Brows cursus?

Perfect Eyelash volgt continu de laatste trends in wimper- en wenkbrauwtechnieken. De Powder Brows methode, die wij in onze cursus onderwijzen, is een actuele techniek die absoluut voorziet in een behoefte. Ook vanuit de professionals - die al eerder cursussen bij ons volgden - bestond er een grote vraag naar deze semi-permanente wenkbrauw make-up. Dit in navolging op het succes van eerdere cursussen. Perfect Eyelash introduceerde als eerste HB Brow Sculpting - ook wel: de Brow Lamination - in Nederland en ook voor de nieuwe trend Powder Brows hebben wij een jaar lang gewerkt aan de perfecte techniek. Zo bieden wij de meest complete Powder Brows cursus. Onze hoofdtrainsters Laurence, Sanne, Rowena & Manon hebben ieder bij verschillende (inter)nationale spelers een PMU opleiding gevolgd. Op die manier hebben wij optimaal inzicht gekregen in de uiteenlopende instructies, technieken en producten die wereldwijd op dit gebied bekend zijn. Op basis van deze kennis is Perfect Eyelash aan de slag gegaan met een eigen concept. Bij het ontwikkelen van onze Powder Brow cursus hebben wij rekening gehouden met de ruime ervaring die wij inmiddels in wimper- en wenkbrauwtechnieken hebben opgedaan. Daardoor waren wij in staat de best werkende techniek en producten, en de optimale instructie en nazorg te ontwikkelen.

Powder Brows training in kleine groepen

Je kunt nu dus terecht bij Perfect Eyelash voor de Powder Brows cursus. Wij geven theorie en praktijk in de Nederlandse taal. Een voordeel boven de grote internationale spelers, waar de Powder Brows cursus veelal in het Engels wordt onderwezen. Bovendien bestaat - bij de grote spelers - de Powder Brows opleiding veelal uit grote groepen tot ruim twintig man! Wij hebben bewust gekozen voor trainingen in kleine groepjes, zoals je van Perfect Eyelash gewend bent. Per trainster nemen wij maximaal tot vier cursisten aan. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat er zo - in onze Powder Brows cursus - veel ruimte is voor vragen en oefening.

Wat houdt de Powder Brows opleiding in?

Powder Brows vraagt een zorgvuldige uitvoering door een goed getrainde professional. Het is een vaardigheid die tijd en oefening vraagt. De Powder Brows cursus bestaat dan ook uit een deel theorie en een deel praktijk. Perfect Eyelash werkt met twee modules: de Powder brows training zelf en uitvoering in jouw salon. Bij een succesvolle afronding krijg je een keurmerk Perfect Eyelash Powder Brows. Dat biedt het volgen van onze Powder Brows cursus zekerheid aan jouw klanten! Tijdens onze Powder Brows opleiding krijg je les van een expert in Powder Brows. Al onze trainsters zijn door internationale topmerken opgeleid, zoals Phi Brow, Elite, Privé, DMT Beauty, Dutch Art Avenue, enzovoort. Die kennis - gecombineerd met de ervaring vanuit Perfect Eyelash - maakt dat je tijdens onze cursus alle facetten van Powder Brows perfect aanleert. De Powder Brows cursus start met een theoretische inleiding, waarin je meer leert over pigmenten en kleurenleer. Hygiëne is een onderwerp dat als een rode draad door de Powder Brows cursus loopt. Andere belangrijke thema’s zijn productkennis, wenkbrauwvormen en kleurenleer. Daarna ga je de techniek uitgebreid oefenen en leer je alles over nazorg en opfrisbehandelingen.

Focus op de praktijk

Onze trainsters hebben ervaren dat één model voor de praktijkoefening, waarbij de helft al is voorgetekend, niet voldoende oefening biedt. Perfect Eyelash heeft daarom besloten om in onze Powder Brows cursus op dag één veel te oefenen op een silicone huid/pad. Op dag twee voer je zelf de techniek van A tot Z uit op 2 modellen. Dit uiteraard onder deskundig toezicht. Door meer focus op de praktijk en het werken in kleine groepjes te leggen, zorgen wij ervoor dat cursisten de techniek goed beheersen. Dat geeft een prettig, zeker gevoel!

Powder Brows keurmerk

De intensieve Powder Brows cursus zelf duurt twee dagen + een examendag. Omdat de Powder Brows-techniek echter veel oefening vraagt, koppelen wij de Powder Brows training aan ervaring in jouw eigen praktijk. Nadat je de tweedaagse training hebt afgerond, ontvang je direct een certificaat. Na de Powder Brows cursus verwachten wij regelmatig resultaatfoto’s van jouw werk, zodat wij hier feedback op kunnen geven. Je kunt dit doen tot vijf maanden na de cursus. Wanneer Perfect Eyelash beoordeelt dat jouw resultaten perfect zijn, ontvang je een Perfect Eyelash Powder Brows Junior keurmerk. De verschillende gradaties die vervolgens te behalen zijn, nadat jij dit keurmerk heeft behaald, bespreken wij tijdens de training. LET OP: Mocht je binnen de genoemde vijf maanden toch nog wat extra oefening wensen, dan ben je altijd welkom om samen nog eens een model/klant te behandelen! Hiervoor hoef je niet opnieuw de Powder Brows cursus te volgen. Wij vragen hiervoor een vergoeding van slechts € 99,-.

Verzekering & GGD-keuring

Het Perfect Eyelash certificaat kan je gebruiken voor jouw verzekering. We willen jou waarschuwen voor buitenlandse trainingen die regelmatig in Nederland worden gegeven. Op zich zijn deze workshops prima en worden ze gegeven door experts, maar het is vaak niet mogelijk jezelf met een buitenlands certificaat in Nederland te verzekeren. Het volgen van een buitenlandse Ombré Powder Brows cursus kan zo voor problemen zorgen. Tevens is Perfect Eyelash van mening dat het onmogelijk is de Powder Brows-techniek voldoende onder de knie te krijgen in een tweedaagse workshop. Deze worden te vaak in grote groepen én een in een andere taal gegeven. In Nederland gelden andere regels en voorschriften, waarvan buitenlandse trainers vaak niet op de hoogte zijn. Deze voorschriften zullen wij ook tijdens onze Powder Brows cursus bespreken en je hierbij begeleiden. Dit geldt hetzelfde voor de GGD-keuring. De buitenlandse producten voldoen niet aan de Europese normen en goedkeuringen, waardoor je niet door de GGD-keuring gaat komen. Dit hebben wij zelf namelijk ook ondervonden tijdens onze eerste GGD keuring. Toen werkten wij zelf met één van de bovengenoemde merken. Wij hebben dan nu ook alle kennis en juiste producten in huis en zullen je hierbij begeleiden en informeren tijdens de cursus Ombré Powder Brows! ‘Perfect Eyelash werkt volgens de hygiënevoorschriften en -richtlijnen van de GGD’

Betaal jouw Powder Brows opleiding in Termijnen

Bij Perfect Eyelash heb je de mogelijkheid om de Powder Brows cursus in éen keer of in drie termijnen te betalen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
* U ontvangt voor de 3e termijn na 30 dagen een automatische herinneringsemail met een betaallink waarmee je de betaling binnen 48 uur kunt voldoen.
LET OP: mocht deze betaling niet direct binnen de 48 uur voldaan worden dan ontvangt u een herinnering waarbij wij direct per iedere herinnering €50,- administratiekosten berekenen.
 Excl. machine
(€ 2395,-)
Incl. machine
(€ 3000,-)
Voldoen:
1e termijn € 750,00  € 750,00 Bij inschrijving cursus
2e termijn € 882,50  € 1125,00 Bij aanvang 1e cursusdag
3e termijn € 882,50  € 1125,00 30 dagen na het volgen van de cursus

Modellen tijdens jouw Ombré Powder Brows cursus

Als service biedt Perfect Eyelash voor jou de mogelijkheid om jouw model/modellen te regelen voor jouw training. De eis die wij hierbij stellen is dat wij deze aanvraag minimaal 10 werkdagen voor aanvang van jouw Powder Brows training ontvangen. Wij kunnen jou niet de 100% garantie bieden dat het regelen van een model/modellen lukt, hiervoor zullen wij ook geen eindverantwoordelijkheid dragen. Wij verwijzen je hiervoor naar de Algemene Voorwaarden. Ga jij straks met onze Powder Brows cursus de uitdaging aan?

Zeitplan

Hoe zien de 3 dagen eruit:

DAG 1 (09:00u - 19:00u): Theorie - Oefenen – Demo.

DAG 2 (09:00u - 17:00u): Werken op 2 modellen + Certificaat van deelname.

Na 6 weken: DAG 3 (halve dag): Touch-up + Examen veiligheid + Perfect Eyelash Junior Stylist Keurmerk behalen.

Content Starterkit

Inhoud starterskit

Inhoud pakket twv € 320,-:

 • 3 pigment kleuren 10 ml
 • 4 sample kleuren 1 ml
 • Potlood
 • Meetlint stickers 50 stuks
 • Pigmenthouder
 • Inkt cups 15 stuks
 • Naalden 15 stuks
 • Kleurenkaart
 • Surgical Marker
 • Liniaal
 • Practice Skin
 • Wenkbrauwschaartje
 • Wenkbrauwborstels 20 stuks

Kontakt

Wir freuen uns, wenn Sie zufrieden sind. Bitte kontaktieren Sie uns, wenn Sie Hilfe bei Ihrer Bestellung benötigen oder wenn Sie andere Fragen haben.

*Wir beantworten Ihre Frage an Werktagen innerhalb von 24 Stunden.

Team Wholesale
Kontakt